Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

1 - GoodGame Empire – a kezdetek

2013.08.26. 09:00 Játék50

Lassan már 2 éve játszhatunk a GoodGame Studio Empire nevű játékával. Egy ízig-vérig stratégiai játékkal játszhatunk, ami megköveteli, hogy előre gondolkodjunk. Egy gyors regisztrációt igényel a játék és már kezdhetjük is.

Ezzel együtt négy jegyzetben szeretnék segíteni a játékban, legalább is az első lépésekben.

Ez a bejegyzés egy rövid áttekintést nyújt a játékról.

A másodikban 14 tippet adok, hogy hogyan is kell játszani.

A harmadikban útmutatót nyújtok az első kilenc szinthez.

A negyedikben egy stratégiai útmutatót nyújtok.

GoodGame Empire stratégiai játék

A középkorban találjuk magunkat ami már önmagában is érdekes. Amikor elkezded a játékot, egy rövid összefoglalót kapsz, hogy mi is történt eddig. Az indulásnál végigvezet, megmutatja a játék működését. Felépítünk néhány alap épületet, valamint az első csatát is segít levezényelni. Ha ezen túl vagyunk, akkor megjutalmazza a birodalmunkat és építhetjük tovább, és fejleszthetjük az épületeket, és meg kell védenünk a megszerzett javakat. A világtérképen láthatjuk, hogy kik vannak körülöttünk, velük lehet szövetséget kötni, vagy éppen lerohanni őket.

A játék valós idejű, nem mondhatni, hogy szuper gyors iramú játék, de nem kell napokat várni, hogy a fejlesztések elkészüljenek.

Az indulásnál, az első szinten, még a lehetőségek nagyon korlátozottak. Alapvetően a semmiből kel megépítenünk a birodalmunkat.

Az első öt szint arról szól, hogy bemutatja a játék a különféle opciókat, hogy miként és miket tudunk használni, valamint a tapasztalatszerzésre is tökéletes.

Az első dolog, amit észreveszünk, hogy különféle erőforrásokkal kell gazdálkodni, valamint megtermelni, előállítani, ilyen a fa, vas, élelmiszer és a rubin. Ezek mennyiségét a képernyő bal oldalán megtaláljuk.

Indulásnak ennyi lenne az instrukció.

Szerintem érdemes kipróbálni, ha szereted a stratégiai játékokat, hiszen ez egy igen nagyszerű játék. Több tízezren a világ számos pontján nem tévedhetnek.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a hatalomért folyó harcban a középkorban, akkor próbáld ki a GoodGame Empire játékot az oldalunkon!

A következő bejegyzésben 14 tippet adok a játékhoz!

komment

Címkék: ingyenes játék multiplayer játék Online játék Stratégiai játék GoodGame Empire

süti beállítások módosítása