Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

SpongyaBob Kockanadrág

2013.09.12. 07:00 Játék50

Egy népszerű amerikai rajzfilmsorozat, készítője Stephen Hillenburg, az első részt 1999 május 1-jén mutatták be. A rajzfilm a Csendes-óceán meg nem nevezett lagúnájában, a Bikini félszigeten játszódik.


Spongyabob Kockanadrág egy tengeri szivacs, egy ananászban lakik a Csendes-óceánban. Szomszédai Tintás Tunyacsáp, a tintahal és Patrik a tengeri csillag, aki Spongyabob jó barátja.

Bikinifenéken laknak, a tengeralatti városban. Spongyabob Kockanadrág kedvenc háziállata Csiguszka a tengeri csiga, aki úgy viselkedik mint egy macska.

Spongyabob a Rozsdás Rákolló nevű étteremben dolgozik Tunyacsáppal egyetemben. A vendéglő tulajdonosa fukar Rák úr, akinek a legnagyobb riválisa Plankton, aki a Rozsdás Rákollóval szemben nyitotta meg az éttermét és azon mesterkedik, hogy ellopja Rák úr specialitásának (herkentyűburgernek ) a receptjét. Spongyabobhoz még hozzátartozik Szandi Csovi a mókus. Ő Texasból érkezett és egy búvárruha segítségével tartózkodik a tenger mélyén. Ott van még Puff asszony, aki Spongyabobot tanítja csónakot vezetni.

Szereplők:

Spongyabob Kockanadrág (Spongebob Squarepants): Egy barátságos szivacs, ako egyszerűen imádja a herkentyűburgert, a medúzavadászatot, a karatét és a buborékfújást. A Rozsdás Rákollóban dolgozik, mint szakács.

Csillag Patrik (Patrick Star): Spongyabob legjobb barátja, egy meglehetősen ostoba, rózsaszínű tengeri csillag.

Szandi Csovi (Sandy Cheeks): Egy mókustudós Texasból, aki a víz alatt él.

Rák úr/Rák H. Jenő (Eugene Harold Krabs): Övé a Rozsdás Rákolló. Fukar, még a saját magával szemben is.

Pearl Krabs: Rák úr lánya, tipikus mai tinédzser. Apjával ellentétben ő egy bálna.

Tintás Tunyacsáp (Squidward Tentacel): Spongyabob és Patrik közvetlen szomszédja. Mogorva természete van, nem szereti Spongyabob mániáit. Klarinéton játszik és nagyszerű művésznek tartja magát.

Csigusz (Gary): Spongyabob háziállata. Bár csiga, mégis macska módjára viselkedik.

Sheldon J. Plankton: Egy gonosz egysejtű élőlény, aki minden erejével azon munkálkodik, hogy minél többet ártson a Rozsdás Rákollónak, és megszerezze a herkentyűburger receptjét.

Puff asszony: Egy gömbhal, aki csónakvezetői tanfolyamot tart. Spongyabob gyakorta az őrületbe kergeti amikor a vezetést gyakorolja

Erőberő (néha Hopszi, néha Kobaka ) és Kobaka (néha Hopszi) (Mermaidman and Barnacleboy): Kiöregedett tengermélyi szuperhősök.

Languszta Larry: Barátságos természetű, sportos, kigyúrt langusztarák.

Karen: Plankton komputerizált felesége.

Potty: Patchy Kalóz papagája, aki gyakran rosszalkodik.

Spongyabob a mai napig népszerű műsor több tv csatornán Magyarországon is. A karakterekkel rengeteg flash játék is készült, amiből az oldalunkon is lehet játszani.

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék Spongebob Spongyabob Kockanadrág

süti beállítások módosítása