Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Project CARS 2

2017.04.03. 08:03 Játék50

2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.

2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.
Most még csak egy videó előzetest mellékeltek a bejelentés mellé, illetve egy pár adatot arról, hogy mit is találhatunk majd a játékban.

project-cars-2.jpg

Címkék: trailer autós játék Project CARS 2

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

2017.03.05. 09:00 Játék50

A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 új mélységgel és mókával vár. A friss, pázsit ihlette módokban a játékosok támadhatnak a növényekkel, például a teljesen új 24 játékosos Herbal Assault módban, vagy összegyűjthetik a zombikat, és védekezhetnek a növények ellen a 4 játékosos ko-op módban, melynek neve Graveyard Ops.

gardenwarfar2blog4.jpg

Címkék: akció játék lövöldözős játék Játékismertető

Plants vs. Zombies™ Garden Warfare

2017.03.02. 09:00 Játék50

A Plants vs. Zombies legújabb változata akciódús, újszerű 3D-élményt ígér a lövészárkok mélyén.

gardenwarfarblog1.jpg

Címkék: akció játék lövöldözős játék Játékismertető

Parkolás repülővel 3D-ben

2017.02.28. 09:00 Játék50

Ebben a játékban nem a levegőben van dolgunk a repülővel, hanem a repülőtér betonján.

prepulovelblog2.jpg

Címkék: online játék repülős játék 3d játék unity Web GL

Alice üldözése

2017.02.26. 09:00 Játék50

Az Alice üldözése játékban egy vagány motoros lánnyal száguldozhatunk a kietlen pusztában.

aliceblog1.jpg

Címkék: online játék motoros játék html5 játék

Air boss

2017.02.25. 09:00 Játék50

Az Air boss egy remek repülőtér szimulátor játék, amivel nagyon hosszú ideig el tudod magadat foglalni. A feladat nagyon egyszerű: fogadd a repülőgépeket és indítsd el őket, úgy, hogy ne legyen fennakadás.

airbossblog1.jpg

Címkék: szimulátor repülős játék html5 játék

Moto Trials Junkyard

2017.02.24. 09:00 Játék50

Nemrég került fel az autosjatekok50.hu oldalra a motoros játék, amit most ajánlani szeretnék.

A Moto Trials Junkyard játékban egy cross motorral mehetünk egy roncstelepen. Gondolom, az mindenki számára világos, hogy ez nem egyszerű feladat.

mototrialsjblog1.jpg

Címkék: online játék motoros játék 3d játék

Mafia

2015.05.29. 10:00 Játék50

A Mafia 2002-ben jelent meg, de korszakalkotó játéknak is lehet nevezni és szerintem még talán ma is megállja helyét.

Mafia

A Mafia 2002-ben jelent meg, de korszakalkotó játéknak is lehet nevezni és szerintem még talán ma is megállja helyét. A maga idejében hatalmas játéknak számított, több mint húsz elismerést tudhat a magáénak, de lehet, hogy a mai szemnek már kevésnek tűnnek az ott alkalmazott grafikai megoldások. Mindezek ellenére, azért mindenképpen érdemes beszerezni és kipróbálni.

MafiaA történet főhőse, Tommy, aki Lost Heaven városában taxizik. Egy szép napon megmenti a Mafia embereit, akik felajánlják neki, hogy dolgozzon a családnak. Biztatás képen, egy köteg bankjegyet is a kezébe nyomnak, aminek Tommy nem tud ellentmondani. 
A játék nagy erőssége, hogy az egész egy szálra van felfűzve, szinte olyan érzése van a játékosnak, mintha egy filmbe csöppent volna.

Minden feladatot, személyesen a Don ad ki részünkre, amit rövid kisfilmben tudat velünk. A városban Don Salieri a főnök, de van egy ellenlábasa is, aki szeretné átvenni a helyét, amit érthető okokból a főnökünk nem szívesen tenne meg. Ebből adódóan Tonny-nak rengeteg kalandban és küldetésben lesz része, amiben a játékos részt vehet. Arra azonban ne számítson senki, hogy a játék végére mi leszünk a Mafia fő embere, ez a játék nem erről szól.
Minden feladatnak neki kell készülni. Az autót fel kell készíteni a küldetésnek megfelelően, amiben Ralphy, az autószerelő lesz a segítségünkre, valamint fegyverekre is szükség lesz, amit Vincenzotól kapunk meg.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a játékban rengeteg autó áll a rendelkezésünkre, amiket mi tudunk beszerezni, persze nem az autószalonból, hanem az életvitelünknek megfelelően ellopva. A tudást, hogy feltörjük a kiszemelt járgányt, Ralphy-tól kapjuk meg, de nem egyszerre. Ahogy haladunk előre a játékban, úgy tudunk egyre jobb és jobb autókat begyűjteni és használni. Persze az elején ebben a játékban is, jellemzően csak a gyengébb járműveket tudjuk használni, ami sokszor komoly nehézségek elé állíthat. Az autóknak más a menettulajdonságuk és egy modellnek több változatát is megtaláljuk a játékban.
Előfordulhat, hogy a jármű bevetés közben megy tönkre. Ilyenkor több lehetőség is kínálkozik számunkra. Folytathatjuk az utunkat gyalog, bár ez nem a legésszerűbb megoldás. Szerezhetünk másik autót, vagy tömegközlekedünk. A játék az 1920-as években játszódik és akkortájt az USA-ban a legelterjedtebb járművek a villamos és a magasvasút volt. A Mafia játékban mind a kettőt szabadon lehet használni. Bár, szerintem nem ez lesz a jellemző.

Ha érdekel, olvasd végig az írást itt.

Címkék: The Game Mafia PC játék Játékismertető Lost Heaven Don Salieri

Tony Hawk´s Pro Skater 3

2015.05.27. 10:00 Játék50

Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt.

Tony Hawk´s Pro Skater 3

2003-ban került a boltokba ez játék, ami a deszkások már nagyon vártak. Talán ez minden idők egyik legjobb gördeszka szimulátora, az Activision jóvoltából, ami eredetileg konzolos játék volt. Na, de nézzük a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékot.
Ebben, mindenki talál magának megfelelő kihívást és a sok lehetőségnek köszönhetően nem válik unalmassá. Az indítást követően több lehetőségből tudunk válogatni, Career, Single Session, Free Skate, Network Play, Create-a-skater, Tutorials.
A játékmódot követően, válasszuk ki a nekünk tetsző gördeszkát és már indulhat is a játék. Aki nem biztos magában, vagy még nem játszott a játékkal, érdemes a tutorialst választania. Ebben szabadon lehet gyakorolni, egy tengerparton. A Single Session-ben az első kihívás, egy gyártelepi környezetben van. A szép grafika és remek zene már az elején feltűnhet mindenki számára. Kétféle pályát találunk, az egyikben előre meghatározott feladatokat kell végigcsinálni. A pálya hatfelé van osztva és mindenhol kilenc feladatot kell végrehajtani. Három szakaszon, egy előre meghatározott pontot kell elérni, majd a SKATE szó betűit kell összegyűjteni és egy eldugott videokazettát kell megtalálni. A hatodik szakaszon, egy előre fixált helyen, egy megadott trükköt kell bemutatni. A maradék részek a pályáktól függnek. 
A másiknál pedig egy versenyen vehetünk részt, ahol az érem begyűjtése a cél.

Olvasd végig a Tony Hawk´s Pro Skater 3 játékleírását, amit ide kattintva megtalálsz!

Címkék: The Game Tony Hawk Játékismertető Tony Hawk´s Pro Skater 3 gördeszka szimulátor deszkás játék

War Thunder

2015.05.25. 10:00 Játék50

Ebben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt.

War ThunderEbben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt. A fejlesztése, 2009-ben kezdődött és a World of Planes nevet viselte.

Aki még nem használta ezt a repülőszimulátort, annak érdemes először az oktatáson végigmennie. Ezeknek a leckék végeztével igen nagy tudásanyagot szerezhetünk, amit a játékban tudunk kamatoztatni. Olyan alap dolgokat tanulhatunk meg, mint a le- és felszállás, dugóhúzó, torpedótámadás, bombázás, iskolakör felépítése és még rengeteg egyéb hasznos dolgot. Ezt követően kezdődhetnek az éles bevetések. 
Az időjárás is változatossá teszik a War Thunder játékot, mert repülhetünk napsütésben, vagy éppen zuhogó esőben.

Szintén a kezdők számára javasolt az egyszemélyes játék, amit Dinamikus kampány néven találhatunk meg. Igaz, itt nem találjuk meg az összes küldetést a kezdéshez és a tanuláshoz tökéletesek. A feladatok teljesítéséért itt már pénzt is kapunk. Aki már kinőtte ezt a kategóriát, az továbbléphet a következő szintre, ahol komolyabb feladatokat kapunk.

Háromféle kategória vár ránk, az egyszerűbbtől, a valós szimulátorig. Az első az Arcade Battle. Itt egyből a levegőben találjuk magunkat, nem kell a le és felszállással bajlódni. Az egész játékmenet a légi csatákra van kiélezve. Más feladatunk nincs is, mint az ellenséges repülőket kilőni. Ebben nem kell olyanokkal foglalkozni, mint az üzemanyag, vagy a lőszer mennyisége, ezekből korlátlan mennyiség áll a rendelkezésünkre. Ha a repülőnket kilőnék alólunk, vagy sikerül az anyafölddel összetalálkozni, akkor sem történik nagy baj, mert egy másik vadászgépben találjuk magunkat és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Olvasd végig a Repülős játékok oldalon az írást! Itt megtalálod!

Címkék: repülős játék repülőszimulátor The Game Játékismertető War Thunder Simulator Battle