Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Project CARS 2

2017.04.03. 08:03 Játék50

2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.

2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.
Most még csak egy videó előzetest mellékeltek a bejelentés mellé, illetve egy pár adatot arról, hogy mit is találhatunk majd a játékban.

project-cars-2.jpg

- 170 -féle autó
- 60 pálya
- új internetes bajnokság
- többféle útviszonyok (hó, sár, jég, por, homok)

A Slight Mad Studios fejleszti a játékot és azt nyilatkozták, hogy az előző részhez képest javítanak a játék fizikáján és a vezetési modellen is. Többet fognak tudni a gépi ellenfelek, dinamikus évszakok és időjárás is nehezíti, vagy éppen könnyíti a játékosok életét. Ezen felül, mint azt már írtam az elején, 12k felbontásig képes kezelni a megjelenítést. Igazából ez akkor izgalmas, amikor több darab kisebb felbontású monitort helyezünk egymás mellé és úgy száguldozunk a virtuális térben. Az előző részben még nem volt támogatva ez a lehetőség, de a fejlesztők törekednek arra, hogy minél magasabb színvonalú legyen a játékélmény.

És akkor jöjjön a videó:

Címkék: trailer autós játék Project CARS 2