Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Angry Birds Transformers

2015.05.09. 10:00 Játék50

Az indítást követően Optimus fővezérrel tudunk csak játszani, aminek a madár formája a piros madár. A lefagyasztott társakhoz, a disznók irtásával jutunk közelebb.

Angry Birds TransformersAz ősz folyamán jelent meg az Angry Birds Transformer játék, ami nem tartozik a klasszikus Angry Birds kategóriába. Ebben nem csúzliból lövöldözzük a madarakat, hanem egy oldalnézetes játék. Mint a címből is ki lehetett következtetni, a jól ismert autobotokkal találkozhatunk, akiknek két formája van, az egyik a Transformer, a másik a madár. Az Angry Birds-ek az autobotok, míg az álcák a disznók.
Az indítást követően Optimus fővezérrel tudunk csak játszani, aminek a madár formája a piros madár. A lefagyasztott társakhoz, a disznók irtásával jutunk közelebb. A játék a már jól ismert helyszín, Piggy Island tájain száguldozhatunk ismét. Ahogy haladunk előre a pályákon, úgy oszlik a felhőzet is és egyre több szint lesz elérhető számunkra.
Az adott pályát egy madárral kell teljesíteni végig és az a cél, hogy ne fogyjon el az energiánk a végére és közben a lehető legtöbb disznót megsemmisítsük. A begyűjtött pénzből, amit a teljesítést követően kapunk, tudjuk a transformert újra tölteni, valamint az új részeket is csak pénzért kapjuk meg. Az achievementek végrehajtásával tudunk kristályokat szerezni, aminek az a haszna, hogy a fejlesztéseket fel tudjuk pörgetni.

Érdekel a folytatása az írásnak? Az alábbi linken megtalálod: Angry Birds Transformers

Címkék: csúzli autobot Angry Birds The Game angry birds játékok Játékismertető Angry Birds Transformers Optimus fővezér