Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Sárgarépa fantasy 2: Sivatagban - Carrot Fantasy 2 Desert

2014.10.17. 07:00 Játék50

Szépen kivitelezett, stratégiai játék, pontosabban defense játék. Az út végén található sárgarépát kell megvédenünk a kártevőktől. A feladathoz, mindenféle eszköz áll a rendelkezésünkre. Nagy a választék, de az adott pálya sajátosságainak megfelelően vannak minden esetben összeállítva. Az ellenszereknél folyamatos fejlesztések szükségesek, hogy lépést tudjunk tartani a kártevőkkel.

A játék úgy lett elkészítve, hogy a kisebb gyereke is tudják kezelni és nem folyik benn a vér sem. Gyors reakciókra van szükség. A lentebb található videóban megláthatjuk, hogy tulajdonképpen mit is kell csinálni, hogy a répánk ne essen áldozatul a rágcsálóknak.

Carrot Fantasy 2 Desert játék egyébként az ArcadeGo.com gondozásában jelent meg, körülbelül egy éve. Azóta rengetegen játszottak vele.

Aki szeretne játszani ezzel az izgalmas stratégiai játékkal, az a itt megtalálhatja: Sárgarépa fantasy 2: Sivatagban - Carrot Fantasy 2 Desert. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a Tower Defense szerű játékokat.

Jó szórakozást!

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék stratégiai játék tower defense játék sárgarépa fantasy 2 sivatagban Carrot fantasy 2 desert defense játék

süti beállítások módosítása