Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Parkolás repülővel 3D – Airport Parking 3D

2014.10.11. 07:00 Játék50

Egy remek repülős játék, de ezt nem a levegőben tudjuk játszani, hanem lent a földön, egy repülőtér betonján. A 3D grafikával megvalósított játékban, repülőgépekkel tudunk, a megadott helyre beparkolni Ebben a játékban is, mint általában a parkolós játékokra jellemző, arra kell ügyelni, hogy nehogy nekimenjünk a többi repülőgépnek. Ekkor ugyanis nagy robbanások közepette véget ér a játék. A lentebb található videón meg lehet nézni, hogy valójában mi is a feladat, ebben a játékban.

Mindazoknak, akik szeretik a parkolós játékokat, és a repülős játékokat, valószínűleg az egyik kedvence lesz a Parkolás repülővel 3D. Itt mind a két elem egyszerre szerepel.

Aki szeretné kipróbálni, az a repülős játékok oldalunkon megtalálja, de itt a közvetlen link is: Parkolás repülővel 3D – Airport Parking 3D

Jó szórakozást!

És az ígért videó a játékról:

Címkék: online játék ingyenes játék parkolós játék repülős játék 3d játék unity 3D játék Parkolás repülővel 3D Airport Parking 3D