Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Csiga Bob 7: Fantasy történet - Snail Bob 7: Fantasy Story

2014.10.08. 08:00 Játék50

Nemrégiben jött ki a Csiga Bob (Snail Bob) sorozat legújabb epizódja, amiben egy varázslatos világban találjuk magunkat.

A játék elején található animációból megtudhatjuk, hogy Csiga Bob lefekvés előtt egy könyvet olvas, amiben egy csiga lovag legyőzi a gonosz tűzokádó sárkányt. Az epikus mese olyan hatással van a főhősünkre, hogy miután álomra hajtja a fejét, ott találja magát ebben a világban. Ebben a veszélyekkel teli, de varázslatos világban Csiga Bob izgalmas kalandokat él át. Mi itt csatlakozhatunk be a játékba. Különleges, akadályokkal teli pályákon kell Bobot átkalauzolni. Különböző gombok segítségével tudjuk az adott szinten a kijárathoz irányítani, az akadályokat elhárítani az útból.

Akinek tetszik ez a játék, azok kipróbálhatják Csiga Bob előző hat kalandját is a Mászkálós játékok oldalunkon. Mindegyik igazán izgalmas és érdekes játék, amiben szépen kidolgozott grafikával találkozhatunk.

A játékot az A10.com-nak köszönhetjük, mind a hét epizódot. Aki szeretné, ezután a rövid ismertető után kipróbálni ezt a játékot, az ezen a linken megteheti: Csiga Bob (Snail Bob).

Jó szórakozást Csiga Bob legújabb kalandjához!

További kedvcsináló: 

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék logikai játék mászkálós játék snail bob Csiga Bob Csiga Bob 7

süti beállítások módosítása