Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Autószerelő Tycoon - Garage Tycoon

2014.10.07. 08:00 Játék50

Egy érdekes és izgalmas játék, akik szeretik az ilyen stratégiai játékokat. Az Autószerelő Tycoon játékban, egy autószerelő műhely vezetése a feladtunk. A mi feladatunk a munkák felvállalásával kezdődik és a kész autó átadásával fejeződik be. A kezdetekkor egy autószerelő műhely, egy gimis műhely, és egy fényező műhelyünk van. Ezeket a későbbiek folyamán a keresetünkből lehet fejleszteni, bővíteni.

A munka felvételénél, a tulaj elmagyarázza, hogy milyen javításokra van szüksége. Amennyiben minden elvégzendő munkához a rendelkezésünkre állnak az eszközök, akkor érdemes csak felvállalni az autó javítását. Ezt követően végig kell kísérni a munkafázisokat, majd a végén leparkolni az autót az udvaron, amíg a tulaj meg nem érkezik.

Elég izgalmassá sikerült elkészíteni ezt a Flash játékot. Elég sokáig lekötheti az embert, ha van rá ideje, hogy kipróbálja.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, akik szeretik az ilyen menedzsment játékokat. Aki szeretné a játékot kipróbálni, az ezen a linken megteheti, a Stratégiai játékok oldalon: Autószerelő Tycoon

 

Jó szórakozást!

Az Autószerelő Tycoon játékról egy videó:

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék stratégiai játék Autószerelő Tycoon Garage Tycoon munkaszervező játék