Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Klasszikus légi csaták 3D-ben - Air War 3D Classic

2014.09.27. 07:00 Játék50

Légi csatákat vívhatunk a játékban, klasszikus második világháborús repülőgépekkel.

A játékot az teszi igazán izgalmassá, hogy a technikának köszönhetően, eléggé realisztikusan lett elkészítve. Nem csak célzás és lövés, hanem a vadászrepülő irányítására is oda kell figyelni. Több ellenséges katonai repülő támad bennünket a levegőben, ennek megfelelően a feladatunk is igen nehéz. Sokat kell játszani ahhoz, hogy a megfelelő rutint megszerezzük az irányításban és a csaták megvívásában, annak ellenére, hogy mindezt az egér segítségével tudjuk véghezvinni.

Remélem a repülős játékok kedvelői örömmel fogadják ezt a játékot. Remek grafika és kitűnő hanghatásokkal találkozhatunk. Aki szeretné kipróbálni, az ezen a linken keresztül megteheti: Klasszikus légi csaták 3D-ben - Air War 3D Classic.

A játékhoz Unity 3D plugin szükséges!

Kellemes időtöltést!

Bemutató:

Címkék: online játék ingyenes játék repülős játék légi csata harci repülő repülőgép szimulátor unity 3D játék klasszikus légicsaták 3d-ben air war 3d classic