Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

CyberPunk 3776

2014.09.25. 08:00 Játék50

CyberPunk 3776 egy klasszikus űrhajós játék, amit unity 3d-ben valósítottak meg, a megfelelően korszerű technológiának köszönhetően, remek látványvilággal.

A játék visszarepít bennünket az arcade játékok fénykorába, amikor az ehhez hasonló játékok jelentették a csúcsot. Hét pályára osztották a játékmenetet, mindegyikben egyedi főellenséggel találkozhatunk. A szintek nem hasonlítanak egymásra, és látványosak. A Cyberpunk 3776 lélegzet elállító akciókkal büszkélkedhet, amit a műfaj kedvelői egész biztosan sokra értékelnek. Az űrhajónkat folyamatosan tudjuk fejleszteni, a megszerzett pontok arányában, így felkészülhetünk az új pályák egyre nehezedő kihívásaira.

Egy játékban nem elhanyagolható szempont a hang sem. Nos, ebben ez is remekül sikerült. A hanghatások, effektek kiválóan illenek a játékba.

Mindezek után, ha valaki kedvet kapott, látogasson el az űrhajós játékok oldalunkra, ahol ez a játék is megtalálható. Link: CyberPunk 3776

Mivel Unity 3D technológiával készült, ezért az ehhez való plugin is szükséges!

Jó szórakozást!

Egy kis ízelítő:

komment

Címkék: online játék ingyenes játék 3d játék űrhajós játék lövöldözős játék unity 3D játék cyberpunk 3776 arcade játék

süti beállítások módosítása