Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Szőrmókok - Woobies

2014.09.24. 08:00 Játék50

A Szőrmókok - Woobies játék, valami oknál fogva a buborékos játékok közé került fel, pedig nem is buborékokról van szó. A játékmenet ahhoz a játéktípushoz hasonlatos. Színes szőrmókokat lőhetünk ki, egy csúzli segítségével, és ha legalább három azonos színű van együtt, akkor eltűnnek. A feladatunkat nehezíti, hogy bizonyos időközönként egy sorral lejjebb ereszkedik az egész. A cél, hogy ne érjen le földig, mert ebben az estben vége a játéknak, kezdhetjük elölről a pályát. Annyi könnyítést raktak a készítők bele, hogy időközönként bombák is felbukkannak, amik segítségével komoly előnyt kovácsolhatunk. A másik nagy segítség, a színváltó szőrmók. Ezek felveszik azt a színt, amihez hozzáérnek. Sokszor ez is tud a gondunkon segíteni.

Az indulásnál három nehézségi szintből lehet választani. Azok számára, akik még csak ismerkednek a játékkal, a legkönnyebb, a "Easy" a legjobb választás.

Összességében elmondható, hogy ha valakinek kevés ideje van a játékra, de azt intenzíven szeretné hasznosítani, akkor ez egy remek választás. Gyors a játékmenet, az idő csak úgy repül...

Aki kedvet kapott a játékhoz, az látogasson el az oldalunkra, és próbálja ki. Biztosan nem fog csalódni!

Link: Szőrmókok - Woobies játék

Jó szórakozást!

Játékbemutató:

komment

Címkék: online játék flash játék ingyenes játék lövöldözős játék szőrmókok Woobies buborékos játék

süti beállítások módosítása