Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Create

2013.10.11. 07:00 Játék50

Minél több alkotás kerül ki kezeid közül, annál több jutalom válik elérhetővé a játék során. Izgalmas kihívások és új játékmódok megmozgatják a képzeletedet. Engedd szabadjára tehát a kreativitásod, miközben egyedi környezetet hozol létre a könnyen kezelhető ecsetekkel, eszközökkel, textúrákkal és tárgyak animálásával! Hozz létre egy élő műalkotást!

Keverj össze különböző témákat és stílusokat, hogy igazán egyedi világokat hozhass létre. A Create a gyerekek két kedvenc hobbiját kombinálja – a művészetet és a videojátékot. A Create segítségével kifejezhetik kreativitásukat, de a család számára is jó szórakozást nyújt, ha mindenki együtt játszik és alkot!

Eszközök sokasága
Ezernyi eszköz áll rendelkezésre az alkotáshoz: matricák, ecsetek, textúrák, elemek, animált tárgyak és még folytathatnánk.
Engedd szabadjára kreativitásod
Képzelőerőd által feljebb léphetsz a játékban. A játék során jutalmakat kapsz, így elérhetővé válnak új szintek, tárgyak és kihívások.
Kísérletezz a kihívásokkal
Több mint 100 kihívás vár rád. Használd a kreativitásod, hogy megoldd a feladványt és új rejtett területeket oldhatsz fel. Kísérletezz a tárgyakkal és hatásukkal, hogy egyszerű, bonyolult vagy őrült megoldásokkal rukkolj elő!
Kihívás a családnak!
Játsszon együtt az egész család! A kihívásoknak számos szintje van, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Oszd meg a világgal!
Tölts fel alkotásaidat akár next-gen konzolról vagy PC/Mac-ről az interneten keresztül! Oszd meg alkotásaidat, böngészd, töltsd le és keverd össze mások kreálmányait!

Forrás: ea.com

Ennek a játéknak műfaji besorolása családi, gyermek játék. Hasonló kategóriában a rajzfilmes játékok oldalt ajánlanám, ahol online lehet játszani a jól ismert rajzfilm figurákkal.

komment

süti beállítások módosítása