Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Command & Conquer Tiberium Alliances

2013.09.24. 07:00 Játék50

A Command and Conquer Tiberium Alliances című nagyszabású stratégiai MMO új világot költöztet a böngésződbe. Szállj szembe vagy szövetkezz barátaiddal az értékes erőforrás birtoklásáért kirobbant globális konfliktusban! A Command and Conquer Tiberium univerzumában játszódó C&C Tiberium Alliances jóvoltából a játékosok újszerű módon tapasztalhatják meg a C&C játékélményt. A HTML5 technológián alapuló szoftver bármilyen webböngészőn futtatható, és a piac első valóban hordozható MMO játékának számít.

 

Hódíts meg mindent – Keményvonalas stratégia bárhonnan, bármikor. Játszd online bármely HTML5-kompatibilis böngészővel vagy mobileszközzel, teljesen ingyen!
Keress szövetségeseket – Diplomáciával messzebbre juthatsz. Keress szövetségeseket, és használd kapcsolati hálódat új területek meghódítására!
Tedd naggyá birodalmadat – Terjeszkedj az erőforrások begyűjtése és az ellenfelek legyőzése révén; hódíts meg egyre újabb területeket a dinamikusan frissülő világtérképen!


MŰFAJ: Stratégia
PLATFORMOK: Online
HIVATALOS HONLAP: http://alliances.commandandconquer.com/

1 komment

Címkék: Stratégiai játék Command & Conquer Tiberium Alliances

süti beállítások módosítása