Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

2017.03.05. 09:00 Játék50

A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 új mélységgel és mókával vár. A friss, pázsit ihlette módokban a játékosok támadhatnak a növényekkel, például a teljesen új 24 játékosos Herbal Assault módban, vagy összegyűjthetik a zombikat, és védekezhetnek a növények ellen a 4 játékosos ko-op módban, melynek neve Graveyard Ops.

gardenwarfar2blog4.jpg

A Garden Warfare 2 emellett hat új karakterkasztot is bemutat, köztük a Super Brainzt, egy zombi szuperhőst, aki azt hiszi, hogy a 80-as évek akciófilmjeiből lépett elő, illetve Citront, a jövőből érkezett fejvadász narancsot - így már több mint 100 játszható karaktervariáns létezik a játékban. Minden új karakterkaszt durva erőkkel és képességekkel rendelkezik, amelyek plusz stratégiai réteget adnak a csatáknak. Mindez 12 új, intenzív térképen zajlik az időutazó vidámparktól a végső határig, amelyek mind tele vannak egyediséggel és humorral.

MŰFAJ: Lövöldozős, Akció

PLATFORMOK: PC, PlayStation4, Xbox One

A játékot az Electronic Arts Inc. jelentette meg, 2016-ban.

Trailer

gardenwarfar2blog1.jpg

gardenwarfar2blog2.jpg

gardenwarfar2blog3.jpg

 Forrás: ea.com

komment

Címkék: akció játék lövöldözős játék Játékismertető

süti beállítások módosítása