Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

War Thunder

2015.05.25. 10:00 Játék50

Ebben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt.

War ThunderEbben az írásban a War Thunder repülős játékról írok, ami a World of Warplanes ellenlábasa, igaz teljesen más oldalról közelíti meg azt. A fejlesztése, 2009-ben kezdődött és a World of Planes nevet viselte.

Aki még nem használta ezt a repülőszimulátort, annak érdemes először az oktatáson végigmennie. Ezeknek a leckék végeztével igen nagy tudásanyagot szerezhetünk, amit a játékban tudunk kamatoztatni. Olyan alap dolgokat tanulhatunk meg, mint a le- és felszállás, dugóhúzó, torpedótámadás, bombázás, iskolakör felépítése és még rengeteg egyéb hasznos dolgot. Ezt követően kezdődhetnek az éles bevetések. 
Az időjárás is változatossá teszik a War Thunder játékot, mert repülhetünk napsütésben, vagy éppen zuhogó esőben.

Szintén a kezdők számára javasolt az egyszemélyes játék, amit Dinamikus kampány néven találhatunk meg. Igaz, itt nem találjuk meg az összes küldetést a kezdéshez és a tanuláshoz tökéletesek. A feladatok teljesítéséért itt már pénzt is kapunk. Aki már kinőtte ezt a kategóriát, az továbbléphet a következő szintre, ahol komolyabb feladatokat kapunk.

Háromféle kategória vár ránk, az egyszerűbbtől, a valós szimulátorig. Az első az Arcade Battle. Itt egyből a levegőben találjuk magunkat, nem kell a le és felszállással bajlódni. Az egész játékmenet a légi csatákra van kiélezve. Más feladatunk nincs is, mint az ellenséges repülőket kilőni. Ebben nem kell olyanokkal foglalkozni, mint az üzemanyag, vagy a lőszer mennyisége, ezekből korlátlan mennyiség áll a rendelkezésünkre. Ha a repülőnket kilőnék alólunk, vagy sikerül az anyafölddel összetalálkozni, akkor sem történik nagy baj, mert egy másik vadászgépben találjuk magunkat és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Olvasd végig a Repülős játékok oldalon az írást! Itt megtalálod!

komment

Címkék: repülős játék repülőszimulátor The Game Játékismertető War Thunder Simulator Battle

süti beállítások módosítása