Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

This War of Mine

2015.05.15. 10:00 Játék50

Ebben a játékban képet kaphatunk róla, hogy milyen is a civilek élete, egy háborús zónában.

This War of MineAz indítást követően, három karaktert kapunk, véletlenszerűen. Mindegyiknek más-más a tulajdonsága, az előélete. Ezen kívül, még egy romos ház, ami a menedékként szolgál és itt találunk néhány létfontosságú tárgyat is. A játék folyamán az a feladatunk, hogy túléljük a háborút, a fennmaradásunkhoz szükséges dolgokat összeszedjük.
A grafikája letisztult és hangulatos, a játék hangulatához remekül illik. Az irányítása point and click, ami egyszerűvé teszi az egészet.
A kezdésnél az első feladat, hogy élhetővé tegyük a környezetünket, eltakarítsuk a romokat, amennyire csak lehetséges. A takarítás közben tudjuk az első tárgyainkat is begyűjteni, amiről úgy véljük, hogy hasznos lehet a számunkra a későbbiek folyamán. A tárgyakból rengeteg mindent tudunk elkészíteni a munkapadon. Azonban a fémek megmunkálásához olyan szerszámokra is szükség lehet, amit a helyszínen nem találunk meg. A munkapadunkat lehet fejleszteni is, amivel újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk. A caft mód jól áttekinthető, a rendelkezésünkre álló eszközöket piktogramok formájában láthatjuk. Az alapanyagok és amiket szerkesztünk eszközök, azok mind a menedék tulajdonába kerül és mindenki egyformán tudja őket használni.

Ha érdekesnek találtad, akkor olvasd végig az írást, amit a Háborús játékok oldalon találsz meg. Link: This War of Mine

komment

Címkék: stratégiai játék The Game háborús játék Játékismertető This War of Mine emberi érzelmek

süti beállítások módosítása