Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

GT Legends

2015.05.11. 10:00 Játék50

A 60-as és a 70-es évek, legendás sportkocsijaival versenyezhetünk, mint a Ford GT40, Ferrari 275 GTB/GTC, Ford Mustang, Porsche 911RSR vagy a BMW CSL.

GT LegendsEz egy autó szimulátor játék, amiben jelentősége van a féktávnak és a sebességnek. A 60-as és a 70-es évek, legendás sportkocsijaival versenyezhetünk, mint a Ford GT40, Ferrari 275 GTB/GTC, Ford Mustang, Porsche 911RSR vagy a BMW CSL. 

Nem egy mai darab ez a játék, mert 2005-ben került a boltok polcaira, viszont, szerintem ez az egyik legjobb autós játék, ami a piacon megtalálható. Nem arcade típusú, mint az NFS sorozat. Ez egy autó szimulátor játék, amiben jelentősége van a féktávnak és a sebességnek. A 60-as és a 70-es évek, legendás sportkocsijaival versenyezhetünk, mint a Ford GT40, Ferrari 275 GTB/GTC, Ford Mustang, Porsche 911RSR vagy a BMW CSL. Nem csak az autók legendásak, hanem a pályák is, Spa, Imola, Monza...Először mindenképpen ajánlott néhány próbakört megtenni. Ezt megtehetjük pl. egy Lotus Cortinával. Ezzel már rá lehet érezni, hogy milyen is lehet egy igazi sportautót vezetni. Nem árt, ha a játékhoz kormányt használunk, ez teszi igazán élvezhetővé az egészet. Az első körökben egész biztosan sikerül kicsúszni, vagy felkenődni a falra. De ez ezzel jár.

Olvasd végig az írást az Autós játékok oldalon és utána játssz egy jót!

komment

Címkék: autós játék The Game kocsis játék Játékismertető GT Legends autó szimulátor verseny szimulátor

süti beállítások módosítása