Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Farming Simulator 15

2015.05.07. 10:00 Játék50

A részletgazdag világunkban élvezhetjük a látványos naplementét, vagy éppen a felkeltét. Azonban ebben nem merül ki az újdonságok sora.

Október végén jelent meg a Farming Simulator legújabb darabja, immár az ötödik epizóddal. Ebben már negyven -féle munkagép márkából válogathatunk, ami összességében közel száz gépet jelent számunkra.
Farming Simulator 15Megújult a grafika, ezáltal látványosabbra is sikeredet az egész játék. Két elérhető régió, már az indulásnál is a rendelkezésünkre áll. Ezek a skandináv vidéken található Bjornholm és az amerikai Westbridge Hill. Az elsőben a tanulási folyamaton mehetünk végig, míg a másodiknál már élesben tudunk játszani. A tutorial használatával megtanulhatjuk az alapokat, de nem tér ki minden részletre, ezért sokszor kell próbálgatni, hogy megoldjuk a feladatokat. A főmenüből elérhetőek a feladatokat külön-külön is kipróbálhatjuk, nem muszáj az egészet végigcsinálni. Bár aki nem ismeri a játékot, annak biztosan nem árt, hogy elsajátítsa a lépéseket.
A részletgazdag világunkban élvezhetjük a látványos naplementét, vagy éppen a felkeltét. Azonban ebben nem merül ki az újdonságok sora. Ebben a szériában a gépeink, mint a valóságban, igen hamar elkoszolódnak. Az előző részekben a traktorok mindig tiszták voltak, nem lehetett tartósan összekoszolni őket. Aki nem szereti a koszos munkagépeket, az tud vásárolni, egy magasnyomású berendezést, ha az az igényünk, hogy ne legyenek koszosak, sárosak. Aki ezt nem teszi meg, annak idővel igen szutykosak lesznek a berendezései.

A folytatást itt találod: autosjatekok50.hu/post/Farming-Simulator-15

komment

Címkék: traktoros játékok The Game traktor szimulátor Játékismertető Farming Simulator 15 farm szimulátor munkagép szimulátor

süti beállítások módosítása