Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

War Thunder: Ground Forces

2015.04.25. 10:00 Játék50

A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ne csak a levegőben folyjon a küzdelem, hanem a szárazföldön. Sőt benne van az a lehetőség is, hogy vegyes csatákat vívjunk.

Régebben a War Thunder egy repülős játék volt, amiben izgalmas légi csatákban vehetünk részt. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ne csak a levegőben folyjon a küzdelem, hanem a szárazföldön is. Sőt benne van az a lehetőség is, hogy vegyes csatákban vegyünk részt. Ekkor a légi és a földi egységek küzdenek meg egymással.

War Thunder: Ground Forces

Mint általában az ilyen típusú játékokban, itt is a kis teljesítményű harckocsik állnak a rendelkezésünkre az indulásnál. Jelenleg még csak a szovjet és a német tankokból tudunk válogatni. Lehetőségünk van a tankunkat fejleszteni. Azonban ez itt nem csak lehetőség, hanem létszükséglet, hogy a részegységek és személyzet jobban teljesítsen. A fejlesztéshez szükséges anyagiakat, a csatákban szerzett pénzből tudjuk finanszírozni.

A War Thunder megtartotta a jó tulajdonságait a földön is. Itt arra gondolok, hogy a tankok jól vezethetőek, ámde sokat kell ahhoz gyakorolni, hogy a manőverezés tökéletesen menjen vészhelyzetekben is.
Egy lehetséges játékmód, a realisztikus csata. Ilyenkor nem csak az ellenséges tankokra kell figyelni, hanem a levegőt is, ugyanis ebben a játékban felülről is megtámadhatnak a repülők.

Szeretnéd tovább olvasni? Látogasd meg a Tankos játékok oldalt, ott megtalálod. Link: War Thunder: Ground Forces

komment

Címkék: tankcsata The Game tankos játék tank játék Játékismertető War Thunder: Ground Forces ingyenes tank játék

süti beállítások módosítása