Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

2015.04.25. 10:00 Játék50

A játék 2008-ban jelent meg, de a rajongók szerint ez az eddigi legjobb Lego játék, ami piacra került. Ezért gondoltam, hogy röviden bemutatom ezt a videojátékot.

Lego Indiana Jones: The Original AdventuresA játék az első három Indiana Jones filmet dolgozza fel, ezek kalandjait élhetjük át ismét, ezúttal Lego figurákkal. A történések hűen követik a filmbeli eseményeket, így aki látta azokat, annak már olyan nagyon nem is lehet nehéz dolga. Az átvezetők jól sikerültek, humorosak, jókat lehet rajtuk szórakozni. Ami érdekessé teszi, hogy nem beszélnek a figurák, hanem grimaszolnak és mutogatnak.
A Lego Indiana Jones 3 fejezetből áll, mindegyikben egy-egy film eseményét dolgozták fel. Minden fejezetben 6-6 pálya vár ránk. Igaz a multiplayer az hiányzik belőle, viszont megtalálható a kooperatív mód. Ennek a nagy előnye, hogy a barátunkkal együtt tudjuk a pályákat végig csinálni. Ugyanis a legtöbb esetben kettő karaktert kell irányítani, néhány esetben három. Aki egyedül szeretné végigjátszani, annak nincs más lehetősége, hogy a másik szereplőt hagyja, hogy a gép irányítsa. Viszont itt jön a képbe a kooperatív mód. Ebben az esetben a barátunk tudja irányítani a segítséget.

Érdekesnek találod? A teljes írást itt találod.

komment

Címkék: The Game Játékismertető Lego játék Lego Indiana Jones Lego kalandok Lego videojáték

süti beállítások módosítása