Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Turning Point Fall of Liberty

2015.04.22. 10:00 Játék50

A Turning Point Fall of Liberty segítségével, egy alternatív világba csöppenünk, ahol a náci Németország legyőzte Európát és most éppen az USA meghódítására készül.

Turning Point Fall of LibertyA történet ott kezdődik, mikor Winston Churchill 1931-ben New Yorkba látogat és ott elüti őt egy taxi. A valóságban ezt a balesetet megúszta, de a játék idővonalán ez tragikus kimenetelű volt. Churchill vezetésének hiánya azt eredményezte, hogy a fasiszták sikeresen lerohanták egész Európát, elfoglalták Oroszországot is. Az Egyesült Államok kimarad a világháborúból és egész 1953-ig békésen éltek, ebben a világrendben. Németország ebben az évben, azonban úgy gondolta, hogy elég erős hozzá, hogy lerohanja az Újvilágot.

A Turning Point Fall of Liberty játék főhőse, egy derék építőmunkás, Dan Carson, aki New Yorkban él és dolgozik. Ezen az emlékezetes napon is, szokásához híven indult munkába és bőszen építette a város legújabb felhőkarcolóját. Ekkor két repülőgép tűnt fel felettük és lángba borították a 
fél várost. Gyakorlatilag itt kapcsolódunk be a történetbe, Dan oldalán, aki felveszi a harcot a megszállókkal.

Ha érdekesnek találod és szeretnéd végigolvasni az ismertetőt, akkor itt megtalálod.

komment

Címkék: alternatív világ The Game FPS játék háborús játék Játékismertető Turning Point Fall of Liberty Dan Carson

süti beállítások módosítása