Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Mass Effect

2015.04.18. 10:00 Játék50

Összefoglalva a játék nagyon jól össze van rakva, remek a grafika és a hang is. A fő küldetést bő 10 óra alatt, míg a mellékszálakkal közel 35 órát lehet játszani.

Miről is szól ez a játék? 

Röviden a történet:

Mass EffectEz a játék, a távoli jövőben játszódik, amikor is az emberiség elkezdi meghódítani a galaxist. Az egyik bolygón, egy ősrégi űrhajó roncsait találják és annak vizsgálata közben támadás éri őket. A Turian faj ostromát csak egyetlen űrhajó képes túlélni, ami visszaindul a Földre. A menekülő hajót követik, azonban a bázis közelében már egy jól felfegyverzett armada várja az idegeneket. Ettől megrettenve, a Turian nép kénytelen az emberekkel békét kötni. Ezek után derül ki, hogy a galaxis nem is üres, több mint egy tucat ismert faj lakja. Az emberiséget, egyenrangú félként fogadja be az intergalaktikus közösség.A történet ezen események után, jó néhány évvel később kezdődik, amikor Shepard parancsnok egy izgalmas küldetést kap, hogy derítsen fel, egy nagyon régi jelzősugarat. A feladat elvégzéséhez megkapja a legmodernebb és a leggyorsabb űrhajót, ami a Szövetség rendelkezésére áll, mégpedig a Normandy-t. Amikor Shepard parancsnok és legénysége megérkezik a helyszínre, meglepve tapasztalja, hogy rajta kívül mást is érdekel a jelzés. A Turian nemzetség, Saren nevű képviselőjét találja ott, aki mindenre hajlandó, hogy a fénysugár titkára ne derüljön fény.

Ha érdekel, olvasd végig az írást, amit a repolus.jatek50ingyenesen.hu oldalon megtalálhatsz. Link: repulos.jatek50ingyenesen.hu/post/Mass-Effect

komment

Címkék: The Game Mass Effect Citadel űrhajós játékok Játékismertető akció-szerepjáték Shepaerd parancsnok Normandy

süti beállítások módosítása