Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Dragon Age: Inquisition

2014.11.05. 07:38 Játék50

A Dragon Age: Inquisition 2014 legjobb szerepjátékának kiáltották ki, ami november 20-án jelenik meg.

Vezess egy hősökből álló csapatot egy élő és nyitott világon keresztül vezető veszedelmes úton. 

dai-inquisitorgroup_656x369.jpgA BioWare hősregénybe illő szerepjáték-sorozata a Frostbite 3 lendületét felhasználva valami egészen újszerűt alkotott. Gyönyörű látképek és hihetetlen új lehetőségek várnak rád. Készülj fel, jön a Dragon Age: Inquisition!

Pusztító hatású esemény rázza meg és taszítja zűrzavarba Thedas földjét. Sárkányok szelik át az égboltot, és vetnek rémisztő árnyékot a valaha békés királyságra. Varázslók lendülnek teljes támadásba az elnyomó templomosok ellen. Nemzetek feszülnek egymásnak. Rajtad és legendás hősökből álló csapatodon áll vagy bukik, hogy az Inkvizíció vezetésével helyreáll-e a rend és egyenként levadászod-e a káosz előidézőit. Barátságok köttetnek és bomlanak fel az igazságért folytatott hadjárat érdekében.

A BioWare legújabb akciódús kalandjátéka egy páratlan történetet tár elénk, melynek cselekménye hatalmas és változékony terepen bontakozik ki. Fedezz fel rejtett barlangokat, diadalmaskodj veszedelmes lények ellen és formáld a körülötted lévő világot saját játékstílusod szerint.

Fedezz fel, vezess és harcolj: A játékélményt nehéz döntések jellemzik, hiszen akár egyetlen döntéssel megváltoztathatod a játékbeli sorsodat.

Jellemzők:

  • Válj inkvizítorrá: Gyakorold az inkvizíció hatalmát az epikus karakteralapú történetben, és légy meghatározó szereplője a Dragon Age nyújtotta veszedelmes utazásnak.
  • Legendás szereplők: Az egyedi és emlékezetes karakterekből álló szereplők dinamikus kapcsolatot alakítanak ki veled és egymással is.
  • Fedezd fel a Dragon Age-t: Fedezd fel szabadon a változatos, szemkápráztató és magával ragadó világot.
  • Változtass a világon: Tetteid és döntéseid számos történet kimenetelét és a világ kézzel fogható felépítését is alakítják és meghatározzák majd.
  • Játssz a tetszésed szerint: Inkvizítorod, a követőid, előőrseid és erődjeit külseje és képességei felett teljes uralommal bírsz. Te döntheted el, hogy kikből álljanak az inkvizíció erői és milyen harcmodorban harcoljanak.

Forrás: EA Games

komment

Címkék: szerepjáték rpg új játék ea games Dragon Age Inquisition

süti beállítások módosítása