Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Speed Rally Pro 2

2014.10.18. 07:00 Játék50

A száguldás megszállottjai számára egy kitűnő játéka a Speed Rally Pro 2. Szépen kidolgozott grafikájának köszönhetően, az autós rohanás kiválóan élvezhető, ebben a Unity 3D-ben megvalósított játékban.

Az elején több autóból is tudunk válogatni, hogy melyiket vezessük. A kiválasztását követően eldönthetjük, hogy tesztvezetésen, vagy versenyen szeretnénk részt venni, majd a pályákból lehet válogatni. Ezután már lehet is kezdeni a menetet.

Az autókat, szerintem, jól lehet kormányozni, viszonylag egyszerűen a pályán lehet maradni, sok hasonló játéktól eltérően. Elég jól megvalósították a fizikai hatásokat, ezért az autók jól mozognak. Mindezt, persze úgy kell érteni, hogy az online játékokhoz mérten. Azért egy ilyen autós játékot nem szabad összehasonlítani a Need for Speed-el. Sem a grafikát illetően, sem az autók vezethetőségét. Azonban, aki nem akar pénzt áldozni, de jól szeretne szórakozni egy remek játékkal, annak bátran merem ajánlani. 

Speed Rally Pro 2 játékot az Autós játékok (autosjatekok50.hu) oldalunkon lehet elérni, a nap 24 órájában, Ezen a linken: Speed Rally Pro 2

Jó szórakozást és jó száguldozást!

Egy kis kedvcsináló a játékhoz:

komment

Címkék: rali online játék autóverseny ingyenes játék autós játék 3d játék unity 3D játék kocsis játék sped rally pro 2

süti beállítások módosítása