Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Háborús játék - War Game First Person Shooter

2014.10.15. 07:00 Játék50

A nemrégiben indult oldalunkon, az FPS játékok, található ez a játék.

Az FPS nem mást jelent, mint  First-person shooter, azaz a belső nézetű lövöldözős játék. Ennek az a lényege, hogy a megszemélyesített karakter szemszögéből láthatjuk a játékot. Éppen ezért, ezek a játékok az esetek döntő többségében 3D megoldással készülnek. A legtöbbje lövöldözős játék, mint amiről lentebb is írok. Sok érdekes és izgalmas játék született már ebben a műfajban. Az alapműnek a Wolfenstein 3D-t tekintik, ami 1992-ben jelent meg. Azonban az igazi áttörést és ismertséget a Doom hozta.

Háborús játék - War Game First Person Shooter, egy teszt céljából létrehozott játék, amit kiraktak a Kongregate oldalaira. Innen terjedt el mindenfelé, és jutott el hozzánk is. Éppen a kísérleti jellege miatt, nem a legtökéletesebb a kidolgozottsága. Viszont hatalmas területet tudunk bebarangolni, sok ellenség bukkan fel a semmiből. Nagyon oda kell figyelni, ha sokáig szeretnénk játékban maradni.

Röviden, aki most ismerkedik az FPS műfajjal, azok számára rendkívül jó, hogy begyakorolják az ilyen típusú játékok irányítását és ráérezzenek az FPS ízére. Aki szeretné kipróbálni a játékot, íme a link: Háborús játék - War Game First Person Shooter.

Jó szórakozást, a játékhoz!

 

komment

Címkék: fps online játék ingyenes játék 3d játék lövöldözős játék háborús játék unity 3D játék war game first person shooter

süti beállítások módosítása