Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Szívműtét – Heart Sugery

2014.10.09. 08:00 Játék50

Az Agame.com jóvoltából ismerhetjük meg ezt az orvosos játékot. Ebben a feladatunk, hogy egy szívbetegen segítsünk. Sajnos az előzetes vizsgálatok alapján nincs más lehetősége a gyógyulásra, mint a műtét. Ennek az elvégzése vár a játékosra.

Az biztos, hogy azok számára nem ajánlott, akik nem bírják a vér látványát, vagy az operációkat. Azonban, ha valaki szereti az ilyen jellegű játékokat, vagy esetleg szeretne sebész lenni, azok számára ez egy kihagyhatatlan játék.

Az orvosos játékok oldalunkon több műtétet is végre lehet hajtani, nem csak ezt. Mindazoknak, akik kedvet éreznek a virtuális gyógyításra, azoknak érdemes kipróbálni ezeket a játékokat. Megismerhető belőlük a gyógyítás menete, a kórházak élete, nem a beteg szemszögéből.

A Szívműtét – Heart Sugery játék elérhető az Android és a iPhone/iPad/iPod Touch mobileszközökre is. Így nem csak otthon, hanem utazás közben is bele lehet merülni a kórházak világába.

Egyszóval, aki szeretne egy szívműtétben részt venni, sőt elvégezni, az próbálja ki a játékot, ezen a linken: Szívműtét – Heart Sugery

Jó játékot!

Bemutató a játékhoz:

komment

Címkék: szimulátor online játék flash játék ingyenes játék Szívműtét Heart Sugery orvosos játék

süti beállítások módosítása