Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Utcai száguldás Tokióban - Speed Street Tokyo

2014.09.29. 08:00 Játék50

Az autós játékok kedvelőinek, egy igen látványos és élvezetes játék, amit 3D-ben lehet élvezni.

Az indítást követően több autócsodából választhatunk, hogy melyikkel szeretnénk indulni a futamon. Ezt követően a pályákból válogathatunk, hogy melyik a legszimpatikusabb számunkra. Ezután indulhat is a menet.

A sportkocsinkat a nyilak segítségével tudjuk vezetni, ami egész jól sikerült, nem túl érzékeny a gombnyomásokra, szerintem jól vezethető. A képernyő jobb felső sarkában láthatjuk a pályarajzot és rajta, hogy hol helyezkednek el az autók, a miénket egy kék ponttal ábrázolja. Még itt láthatjuk, hogy éppen milyen sebességgel száguldozunk. A bal felső sarokban az aktuális helyezésünket láthatjuk, alatta az eltelt időt és a legjobb köridőt.

Igaz, hogy menet közben az autó hangját nem igazán lehet hallani, mert a zene elnyomja, de ennek ellenére, ahhoz képest, hogy online játékról van szó, igen magasra teszi a mércét. Szépen vannak kidolgozva az autók és a háttér is, ennek köszönhetően nem válik unalmassá a játék. A lendületes zene megteremti azt a hangulatot, ami egy igazi autós száguldozáshoz kell.

Érdemes kipróbálni, aki kedveli az autós, kocsis versenyeket, akár kezdő akár "profi" játékosról van szó. Sok időt el lehet tölteni izgalmasan a gép előtt ülve.

Aki szeretne a játékot kipróbálni, látogasson el az autós, kocsis játékok oldalunkra. Link: Utcai száguldás Tokióban - Speed Street Tokyo.

Unity 3D plugin szükséges a játékhoz!

Jó versenyzést!

Bemutató:

 

komment

süti beállítások módosítása