Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Magyar rajzfilmek

2014.09.21. 08:00 Játék50

Ebben a bejegyzésben, most nem játékot szeretnék ajánlani, hanem egy kis néznivalót. A rajzfilmvilág oldalon nem csak a jól ismert sorozatokat lehet megtalálni, hanem néhány magyar rajzfilmsorozatot is. Ilyenek a Mézgacsalád különös kalandjai, a Mézga Aladár különös kalandjai, Kérem a következőt! (Dr. Bubó) és a Magyar népmesék sorozat epizódjai.

Persze a repertoár még egy kicsit szegényes, de folyamatosan bővítjük az oldal tartalmát, és folyamatosan kerülnek fel a jobbnál jobb rajzfilmek. A tervek között szerepel még a Vízipók csodapók, A nagy ho-ho-horgász...

Célunk, hogy a gyerekek ne csak a külföldi sorozatokat ismerjék, hanem fedezzék fel a kiváló magyar mese és rajzfilmeket is.

Persze nem csak sorozatok vannak az oldalon, hanem egész estés mesefilmek is, a nagy klasszikusoktól, az újabb számítógépes animációkig. A nagyfilmeket az Egész estés rajzfilmek linken lehet megtalálni.

Az oldal úgy készült, hogy ne csak asztali gépen lehessen élvezni a rajzfilmeket, hanem mindenféle mobil eszközön is. Az animációs filmek döntő többsége megnézhető mobiltelefon és tablet segítségével is.

Az rajzfilmvilág oldalt megtalálható az alábbi címen: rajzfilmvilag.hu

komment

Címkék: rajzfilmek dr. bubó rajzfilmek online Mézga család Magyar népmesék magyar rajzfilmek egész estés rajzfilmek rajzfilmsorozatok Mézga aladár

süti beállítások módosítása