Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Multishop Tycon - szimulációs játék

2014.05.29. 07:00 Játék50

multishop-tycon.jpgEbben a szimulációs játékban a főhősünk egy kis szerencsének köszönheti, hogy állást kapott. Ugyanis a tulajdonos fiát mentette meg, úgy, hogy elmenekítette egy afelé közeledő busz elől. Ennek köszönhetően, a fiú apja felajánlja, hogy dolgozzon neki.

Itt kapcsolódhatunk be a játékba. Lehetőséget kapunk, hogy karriert építsünk, elindulhatunk a vállalati ranglétrán felfelé. A játékban található bemutató, igen részletesen elmagyarázza nekünk, hogy mit és hogyan csináljunk. A feladatunk, hogy felépítsünk egy árusító hálózatot, amit a kezdőtőkéből tudunk elindítani. Az ebből befolyó nyereségből lehat aztán a továbbiakban fejleszteni.

A játékban részletes statisztikát kapunk, napokra és hónapokra lebontva. Ezek alapján össze tudjuk állítani a megfelelő stratégiát, a reklám és az értékesítés terén, és az új termékek bevezetéséhez is.

A Multishop Tycon egyszerű, de ezzel együtt kellőképpen bonyolult ahhoz, hogy lekösse az embert, és nem csak öt percre. A szimulációs játék akkor kezd igazán izgalmassá válni, amikor már több helyen is árusítunk és egyre több a termékek sora.

Az igaz, hogy rengeteg ember mozog az árusító helyek közelében, de sajnos kevés az adtunk arról, hogy mit is gondolnak az árusítóhelyről, drága, olcsó, mást kéne árulni... Nagyon kevés az információs buborék.

A hibái ellenére is izgalmas és érdekes játék. Aki szereti a stratégiai játékokat és a szimulációs játékokat, az nagy valószínűséggel élvezni fogja a játékot. Pár órára egész biztosan kellemes kikapcsolódást nyújt.

A Multishop Tycon játék megtalálható a Stratégiai játékok oldalunkon, amit az alábbi linken lehet elérni: strategiai.jatek50ingyenesen.hu/140523-multishop-tycoon

Egy kis videó bemutató a játékról:

komment

Címkék: szimulátor stratégiai játék Multishop Tycon szimulációs játék időgazdálkodós játék

süti beállítások módosítása