Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

India koncepció motorkerékpár

2014.03.14. 07:00 Játék50

Az India koncepció motorkerékpárt úgy tervezték, hogy reprezentálja a modern Indiát, a nemzetközi porondon. Jelenleg India nem ismert az innovatív tervezésben, de a gazdasága gyors ütemben növekszik, ezzel együtt a szakemberek képzettségi szintje is emelkedik. Elképzelhető, hogy a nem is távoli jövőben India fogja képviselni az országot a saját márkák között a nemzetközi piacon.

A motorkerékpár „Hossack Kormánymű”-vet kapott, a kormány tengelye és a forgástengelye nem párhuzamosak egymással. Az új innovatív jármű egy V-Twin motorral hajtják, amellyel lentre tudták helyezni a motorkerékpár súlypontját. A stílusában sikerült ötvözniük a futurisztikus megjelenést az eleganciával. Tökéletes kombinációja a szépség és a gép megjelenésének. Jól látható a stílus és a divat fejlődése motorkerékpáron. Az olajkorszak végéhez közeledik, de azért jó látni, hogy a tervezők milyen fantasztikus tervekkel állnak elő még most is a benzinmotoros technológiában.

Tervezője: Chetan Rao

A koncepció műszaki adatai:

Motor: 1200cc, T-Win, 6 sebességes váltó, vízhűtés

Első felfüggesztés: Hossack párhuzamos tengely

Hátsó felfüggesztés: egyetlen központi monodhock

Váz: Alumínium, rácsos kivitelben

Fék: tárcsafékek, elöl - 250mm átmérőjű, Dual Disc két dugattyús féknyereggel, hátul - 250 mm átmérővel, szimpla tárcsás, két dugattyús féknyereggel

Gumiabroncs: elöl – 120/70 ZR 17, hátul – 240/40 ZR 18

Ha szereted az online motoros játékokat ezeket érdemes megnézni: motoros.jatek50ingyenesen.hu

komment

Címkék: motor motoros játékok koncepció motor

süti beállítások módosítása