Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

3d Metró szimulátor

2014.03.01. 07:00 Játék50

140301-3dmetrosimulator2.pngEgy a kategóriájában talán a legjobban elkészített játékot szeretnék ebben az írásban bemutatni. Mint a játék címe is mutatja, metrót vezethetünk a föld alatt és a föld felett. Az állomásokra beérkezve, biztosítani kell, hogy az utasok le és feltudjanak szállni, tehát az ajtókat nyitni, csukni kell. A műszerfalon látunk egy visszaszámlálót, ami mutatja, hogy mennyi ideig kell még az állomáson tartózkodni. Amint a lámpa zöldre vált és az ajtók bezáródtak, már indulhatunk is a következő megállóba.

Érdemes odafigyelni a vezetésre, mert az alagútban felújítási munkákat végeznek, ezért több helyen is sebességkorlátozást vezettek be, amiket érdemes betartani.

Egy remek szimulációs játékot kapunk, amivel ingyen játszhatunk. Igaz előfordul, hogy egy kicsit nehezen töltődik be a játék, de ez azért van, mert nagyon népszerű és egyszerre sokan szeretnék játszani.

Remélem, hogy elég izgalmasnak találod ezt az online játékot, e rövid írás alapján és felkeresed az oldalunkat, ahol játszani is tudsz vele: vonatos.jatek50ingyenesen.hu/131114-3d-metro-simulator

140301-3dmetrosimulator1.png

komment

Címkék: szimulátor 3d játék metro szimulátor vonatos játék

süti beállítások módosítása