Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Multifunkcionális űrutazás

2013.12.26. 07:00 Játék50

M2G "White Bat" Space Business Craft egy olyan űrhajó, ami az űrturizmust tűzte ki elsődleges céljául. Az alapgondolat, hogy maximalizálják a teljesítményt és a jövőben kirándulásokat tegyen az űrben 100-120 km magasságban.

A szlogen, hogy „egy út, maximális teljesítménnyel” azt jelenti, hogy amikor a turistákat felviszik a világűrbe, egyidejűleg képes kereskedelmi műholdakat is pályára állítani, vagy dronokat nagy magasságokban elindítani.

m2g-14.jpgHogyan építenék meg?

A legújabb generációs anyagokat használják, szénszálas kompozit anyagokat, üvegszál, epoxi, kevlár, alacsony sűrűségű ötvözetek, rugalmas és ultra ellenálló fémek. Új generációs hibrid rakéta motorokkal szerelnék fel, ami képes a világűrben is működni.

Az M2G hátsó részén helyezkednének el a motorok, az üzemanyagtartályok, a raktér az első részen, ahol robotkarok állítják pályára a műholdakat. Az utasok és a személyzet középen foglalnának helyet a tervek szerint. A szárnyak változtatható geometriájúak, hogy megfelelően be lehessen állítani az induláshoz, az utazás és a visszatéréshez. A szárnyak pozícióját a „fly-by-wire” számítógépes rendszer vezérli.

www.yankodesign.com alapján

Akit érdekelnek az online játékok és főleg az űrhajós játékok, látogassa meg a futurisztikus játékok oldalunkat, itt több tucat játékból lehet válogatni.

komment

Címkék: űrturizmus űrhajó űrutazás űrrepülés

süti beállítások módosítása