Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Milyen fegyverekkel játszunk a lövöldözős játékokban?

2013.11.08. 08:00 Játék50

Találtam egy érdekes írást, amiben a háborús és a lövöldözős játékokban használt fegyvereket mutatja be. Legalább megismerjük, hogy mivel játszunk. Íme az írás (Francisco Celentano alapján):

Amikor akció, vagy lövöldözős játékokkal játszunk, különböző fegyvereket használhatunk. Most sorra vesszük a legkedveltebb fegyvereket.

M16 (AR-15) Játékok: Contemporary Warfare two, Metal Gear Strong Series, Left four Dead, GTA Sorozat

A legtöbb videó játékban elérhető fegyver. A vietnami háborúban rendszeresített gépkarabély az USA-ban. Kis súlya és nagy pontossága kárpótolta a katonákat a magas karbantartási igénye. A fegyver többféle kiegészítővel is használható, mint az optikai irányzék, infratávcső, lámpa és a hangtompító. A világon rengeteg országban rendszeresített fegyver.

Ak-47 Játékok: Current Warfare two, Black, GTA Series, Counter Strike

Ezzel a fegyverrel is szinte minden ismert játékban találkozhatunk. Igen nagy népszerűségnek örvend. Az AK-47-es igaz, hogy nem olyan pontos, mint az M16-os, viszont sokkal igénytelenebb is.

MP-5 (GSG) Játékok: Rainbow Six, GoldenEye, GTA Series, The Punisher, Resident Evil 5

Az tagadhatatlan, hogy a domináns fegyver az MP-5 (GSG) a kategóriájában. Ez egy félautomata puska, ami külsőleg hasonlít az MP-5-ös géppisztolyra.

P90 (PS90) Játékok:Counter-Strike, GoldenEye, Black, Modern day Warfare 2, Rainbow 6

Ez egy futurisztikus megjelenésű géppisztoly, vagy egy kompakt gépkarabély. A kis mérete ellenére erős fegyvernek számít. Jelenleg a világ 40 országában rendszeresített fegyver.

1911 Játékok: Metal Gear Solid 3 & 4, Medal of Honor Series, Name of Duty Series, Battlefield Series

Félautomata pisztoly, amit 1911 és 1985 között volt hadrendben több országban is. Az első és a második világháborús játékokban rendre felbukkanó fegyver. A tulajdonságairól csak annyit, hogy több mint hetven évig volt az USA fegyveres csapatainál rendszeresített hadipisztoly.

Dessert Eagle Játékok: Resident Evil Series, Tomb Raider, Counter-Strike, Fall Out, Max Payne

Lara Croft rendszeresített fegyvere, de a Roccoon City-ben mint zombi gyilkos fegyvert ismerhetjük meg. Ismerhetjük még magnum Eagle ként is. A fegyver különlegessége, hogy nagy erejű lőszereket használ, amit ezelőtt csak revolverekben voltak használatosak.  

komment

Címkék: flash játék lövöldözős játékok háborús játékok Online játék akció játék

süti beállítások módosítása