Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

A repülős játékok típusai

2013.10.23. 08:00 Játék50

Nincs sok idő a játékra? Szeretném a figyelmébe ajánlani az online repülős játékokat. Az online játékok nagy előnye, hogy nagy a választék belőle és gyorsan megtanulható az irányítása. Ez a rövid írás bemutatja a rendszerkövetelményt, és felsorakoztat néhány kategóriát a repülős játékokból.

Rendszerkövetelmények:

Az a jó az online játékokban, hogy nem követelnek meg szuper gépeket, mint az offline játékok többsége. Ami fontos, hogy az Adobe Flash plugin fel legyen telepítve, valamint valamilyen böngésző, ami lehetővé teszi az interaktivitást (mozgó grafika, billentyűzet ellenőrzés). Az operációs rendszertől független, bármilyen platformon lehet játszani, ha a Flash működik rajta.

Kategóriák:

Dog Fighting

Ebben a típusú játékban a pilóták egymás ellen harcolnak, gyakorlatilag ki kell lőni az ellensége gépet. Ezek nagyon izgalmas játékok, és általában elég egyszerű az irányításuk is. Több szinten lehet harcolni, ahogy haladunk előre a pályákon, egyre nehezedik a feladat.

Háborús játékok

Háborús környezetben játszhatunk, a kornak megfelelő repülőgépekkel, mint például a második világháború. Az ilyen típusú játékokban bombázhatjuk az ellenséges területeket, lelőhetünk repülőket, vagy ezek kombinációjából küldetéseket teljesíthetünk. Néhány játékban már speciális küldetésben vehetünk részt, ilyenkor már nem a lövöldözésen van a fő hangsúly, hanem a feladat elvégzésén.

Repülőgép szimulátorok

Ezek a legrealisztikusabb játékok, valós térképeket használva, a valóságot megközelítő körülmények között vezethetjük a repülőgépet. A grafika ezeknél a játékoknál már elég pontos és reális. Az online játékok között ilyet már nehéz találni, ezek általában offline játékok. Megéri a plusz időt, amit a telepítéssel kell eltölteni, mert a játékélmény kárpótol mindenért.

Forgalomirányítás

Ezekben a játékokban egy repülőtér forgalmát irányíthatjuk. A gépek fogadásából és elindításából áll a feladat. Sokrétű és komoly odafigyelést igényelnek, hogy a repülők ne ütközzenek össze sem a levegőben, sem a földön. A másik típusa a forgalomirányítós játékoknak, amikor a légtér forgalmát kell irányítani. Egy radarképet látunk és az ott felbukkanó repülőket kell a megadott irányba elnavigálni. Itt több mindenre is kell figyelni.

A repülős játékok az egyik legjobbak, szép grafika, szórakoztató és izgalmas játékmenet jellemzi a legtöbbet. Nem kell sokat keresgélni sem, hiszen az online repülős játékok oldalunkon több tucat játékból lehet válogatni.

komment

Címkék: ingyenes játék repülős játékok Online játék akció játék

süti beállítások módosítása