Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

A lövöldözős játékokról

2013.10.20. 08:00 Játék50

Sok oka van annak, hogy a férfiak rajonganak a lövöldözős játékokért. A gyors akció játékok lehetővé teszik, hogy a feszültséget levezessék. Ezek a játékok igazán szórakoztatóak és izgalmasak.

A lövöldözős játékoknak különböző típusai vannak. A legegyszerűbbek a célba lövő játékok. Ezekben az a cél, hogy minél pontosabb találatokat érjünk el. Minél pontosabb a találat, annál magasabb az elért pontszám.

Másik típusú lövöldözős játéknál a pontosság nem feltétel, az ilyen játékoknál az ellenség elpusztítása a lényeg. Amikor már nincs mozgó célpont, akkor mehetünk a következő szintre, ahol nehezebb akadályokba ütközünk, több ellenséget kell elpusztítani.

Sok lövöldözős játékban, vagy a rendőrök bőrébe bújhatunk, ahol üldözni kell a rossz fiúkat, vagy éppen a bűnözők szerepében vagyunk és menekülni kell a rendőrség elől.

Azonban vannak olyan játékok is, ahol nem vérre megy a játék. Ezek elsősorban gyerekeknek készültek és egyáltalán nem erőszakosak. Ilyen játékokat találunk a Super Mario, Spongyabob oldalakon is.

Amikor meglátogatunk egy olyan oldalt, ahol lövöldözős játékokat találunk, rengeteg választási lehetőségünk van. Érdemes kipróbálni mindenféle játékot, előbb utóbb biztosan rajongani fogunk jó néhány ilyen típusú játékért. Lehetünk katonák, mesterlövészek, rendőrök, bűnözők, vadászok, hadurak és még sok minden olyan, amit a valóságban nem biztos, hogy megtennénk, de a virtuális világban igen.

A lövöldözős játékok oldalunkon tetszése szerint válogathat a jobbnál jobb játékokból.



komment

Címkék: ingyenes játék Online játék akció játék lövöldözős játék

süti beállítások módosítása