Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

Megint Need for Speed: Rivals

2013.08.30. 09:00 Játék50

A játék fejlesztését a Criterion és a Ghost Game kooperációban végzik. Azt tűzték ki célul, hogy az egyedi játékos mód és a multiplayer mód között húzódó határt összemossák, ezáltal egy nagyobb szabadságot nyújtó játékot alkossanak.


A Need for Speed: Rivals játék egyik nagy újdonságának számít az AllDrive névre keresztelt rendszer, amely a fejlesztők szerint eltünteti az egyedi játék és a multiplayer mód közötti határokat. Bármikor átlátogathatunk az ismerőseink játékvilágába, ahol versenyezhetünk és itt is kaphatunk különféle feladatokat és kihívásokat.


A másik újdonsága a játéknak, hogy ellátogathatunk a képzelet szülte Redview County-ba, ahol az illegális versenyzés fellegvárát találhatjuk. Játékosként, ha ellátogatunk ide, a korlátok nélküli megyébe, akkor indulhatunk versenyeken, ahol különféle feladatokat teljesítve törhetünk felfelé a ranglétrán. Viszont, lehetőség van rá, hogy a rend őreként is ténykedjünk, ilyenkor a versenyzőket kell lekapcsolni.


A Need for Speed: Rivals tervezett megjelenési ideje 2013 november 19. továbbra is.

Autós játékokat találsz az oldalunkon is, ha szereted az egyszerűbb online autós játékokat is.

komment

Címkék: autós játék új játék Need for Speed: Rivals

süti beállítások módosítása