Hirdetés

Online Játékos

Az online játékos a jatek50ingyenesen.hu oldal blogja, ahol mindenféle érdekes híreket, újdonságokat osztunk meg, nem csak kizárólag a játékvilágból.

3 - Goodgame Empire – útmutató az 1-9 szintekhez

2013.08.28. 12:34 Játék50

Ha sikerült regisztrálnod a játékban egyből kapsz egy várat, amivel eltudjuk kezdeni a birodalmunk építését. Ez az útmutató betekintést nyújt az Empire játék első kilenc szintjére.

Mielőtt továbblépnénk, egy nagyon fontos dolog, hogy a rubint nem szabad felhasználnod, legalábbis az elején. Addig várjunk vele, amíg a pékséget meg nem építjük!

1.szint

Itt meg kell építenünk egy kőfejtőt és egy favágót kell telepítenünk a várba. Ha ez megvan, gratulálunk, mehetünk a következő szintre.

2. szint

Ezen a szinten fejlesztenünk kell a tornyot, valamint ki kell tolnunk a várfalat, hogy több helyünk legyen. Építsünk egy laktanyát és toborozzunk katonákat. Ha mindez kész, akkor mehetünk a harmadik szintre.

3. szint

A harmadik szintet egy lakóépület felépítésével kezdjük. Miután elkészültünk ezzel, akkor a ki kell küldenünk a vámszedőt 30 percig. A vámszedő lesz a továbbiakban az elsődleges jövedelemforrásunk. Miután a vámszedőnket elküldtük a dolgára, építenünk kell egy barakkot, ahol a katonákat tudjuk toborozni és kiképezni. Most is meg kell növelnünk a várudvarunk méretét. Amint kész vagyunk, léphetünk a negyedik szintre.

4. szint

Itt a favágónkat a második szintre kell fejleszteni, létre kell hozni egy raktárépületet, tábort, egy ostrom műhelyt, és létre kell hozni a buzogányos katonákat. Érdemes 5 egységet létrehozni, mert úgy is szükségünk lesz rájuk. Gratulálunk, mehetünk az ötödik szintre.

5. szint

Most kezdenek a dolgok egy kicsit megváltozni, a várunk kezd hasonlítani egy igazira. Az első feladatunk ezen a szinten, hogy építünk kell egy újabb lakóépületet. A szint befejezése előtt meg kell tennünk néhány dolgot. Ezeknek az elemeknek a megléte segít fejleszteni a várat, a legrövidebb idő alatt.

- Ahogy lépkedünk felfelé a szinteken, a struktúrák kiépítése minden alakalommal növekszik a 10-es szintig. Ezért annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzuk ki a várból, a legrövidebb idő alatt adok egy útmutatást. Nem kötelező betartani, meg lehet változtatni bármikor.-

Ezen a ponton, akkor van egy kis hadseregünk (3 + egység).Indítsunk támadást a rabló báró kastélyok ellen , hogy megszerezzünk minél több erőforrást / érmét tőlük (amint lehetséges).

Alacsony szintű rabló bárók:

1. szint - küldjünk 1-3 buzogányost

2. szint - küldjünk 3-5 buzogányost

3. szint - küldjünk 5-8 buzogányost

4. szint - küldjünk 8 + buzogányost

5. szint - küldjünk 11 + buzogányost

Most kezdődik az 5. szint listája:

5 favágó épület (frissíteni minden a 2. szinten), 5 kőfejtő, 5 gazdasági pület, 5-7 dísztárgy (Érdemes a hordókkal kezdeni, amíg meg nem jelenik a kardforgató), a várudvar bővítése, amennyire csak lehet, frissítsünk minden tornyot 1. szint (nem kell 8 ezen a ponton), csak miután befejeztük ezeket a lépéseket, és folytassuk az építkezést a lakóházakkal. Ezzel eljutottunk a hatodik szintre.

6. szint listája:

5 kőbánya (frissíteni!), 5 gazdasági épület (frissíteni!), 3-6 lakóépület teljes (a több ház, több adó). Ezek után jöhet a hetedik szint.

7. szint

A hetedik szinten már kapunk néhány új épületet, mint a Taverna, és az őrház. A Tavernákból küldhetünk ki kémeket, hogy információkat gyűjtsenek a kiszemelt várról. Az őrház éppen a kocsma ellentéte, hiszen ezekkel tudjuk csökkenteni az esélyét, hogy valaki kémkedhessen nálunk. Az számunkra előnyt jelent, ha nem tudják felderíteni a várunkat, hiszen így nincsenek tisztában az ellenfeleink az erőviszonyokkal. Elegendő három kocsmát építenünk, hiszen így már 15 kémet tudunk alkalmazni, ami elegendő. A 7. szint listája:

25 buzogányos katona, 3 taverna, a várfalak bővítése (Következő lehetőség csak a 10. szinten lesz), 2-3 őrház, Minden torony bővíthető 1. szint. Mindezek megléte esetén a tudunk kémeket kiküldeni. Most jöhet a 8. szint.

Szint 8:

Ezen a szinten már a várunk kezd igazán alakot ölteni. Ahogy elkezdjük ezt a szintet, kapunk egy küldetést, ami a hercegnővel kapcsolatos. Minél hamarabb hajtsuk végre a küldetést sikeresen. A következő szint eléréséhez az alábbiaknak kell teljesülnie: 5 favágó épület (frissítés!), lakóházak (frissítés!), barakk (frissítés!), piactér, 5-15 ostromlétra, 3-5 faltörő, 5 kő, 3 Kastély kapu megerősítése

Röviden ennyi lenne az, hogy eljussunk a kilencedik szintre. Ezeken kívül még menet közben a játék felkínál egyéb lehetőségeket és ajándékokat, amiket ha lehetséges, használjuk ki, hiszen minden plusz jól fog jönni a későbbiek folyamán.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a hatalomért folyó harcban a középkorban, akkor próbáld ki a GoodGame Empire játékot az oldalunkon!

A következő bejegyzés egy stratégiai útmutató lesz...

komment

Címkék: ingyenes játék Online játék Stratégiai játék GoodGame Empire

süti beállítások módosítása